FAQ

1. Cum vă puteţi alătura programului “Dorinţe împlinite”? detalii

Pentru a participa în Programul KRUK este necesar să semnaţi un angajament de plată cu un Agent servicii clienti KRUK şi să completaţi o Declaraţie de Participare în cadrul Programului. După semnarea declaraţiei, veţi primi numele de utilizator şi parola de conectare pe Pagina de Internet a Programului www.dorinteimplinite.ro. Toate informaţiile cu privire la normele programului şi premiile disponibile sunt disponibile doar pentru participantul activ prin conectare pe Pagina de Internet a Programului  www.dorinteimplinite.ro.

2. Cum vă puteţi conecta pe Pagina de internet a Programului? detalii

Accesul deplin pe Pagina de Internet a Programului www.dorinteimplinite.ro se face pe baza datelor trecute în Declaraţia de Participare, nume de utilizator si parole de conectare.

3. Aţi uitat parola, cum procedaţi? detalii

Pentru a genera o nouă parolă, foloseşte funcţia “Aţi uitat parola?” din fereastra de conectare şi urmaţi instrucţiunile. De asemenea, aveţi posibilitatea de a reseta parola prin intermediul Infoliniei la numărul de telefon 021.302.66.00, de luni până vineri între orele 08:00 – 20:00.

4. Ce premii sunt disponibile în cadrul Programului “Dorinţe Împlinite”? detalii

Participanţii la program au acces la un catalog cu o gamă variată de premii. Catalogul de premii este disponibil pe Pagina de Internet a Progamului www.dorinteimplinite.ro doar pentru participanţi înregistraţi în cadrul Programului.

5. Cum puteţi renunţa la participarea la Program? detalii

În cazul în care participantul doreşte să se retragă din cadrul Programului, trebuie să notifice dorinţa de a se retrage din Program prin declararea deciziei Programului, transmiţând o cerere de renunţare în scris, prin poştă, la adresa Organizatorului sau prin e-mail.

Login


Aţi uitat parola?

Mai multe informații pot fi găsite în
normele după logare.
START Program Infolinie Splaiul Unirii nr.165 TN Offices 2 Etajele 7, 8, 9 Autoritatea Naţională
FAQ Costul apelului variază în funcţie de furnizorul dvs. de servicii de telefonie şi de tipul de abonament. 031.302.66.00 Sector 4, Bucureşti pentru Protecţia Consumatorilor
CONTACT Lu.-Vi. 08:00 - 20:00 www.ro.kruk.eu www.anpc.gov.ro
Protecţia datelor personale Cookies© 2015 - KRUK România SRL, CUI: 21114156, Address: Splaiul Unirii 165, TN Offices 2, subsol, parter si etajele 7, 8, 9, sector 3, Bucuresti, 030133, Romania
Mesaj